Giriş Yap
Sosyal Hesaplarınız ile Giriş Yapabilirsiniz

Termos Nedir Termos Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor Termos Tavsiyesi

05-05-2018 18:00
Termos Nedir Termos Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor Termos Tavsiyesi

Spor yaparken veya geziye giderken en önemli ihtiyaçlarından biri de matara veya termostur. Matara ve termos seçimlerinde  yiyecek ve  içeceğinizi soğuk veya sıcak mı taşıyacağınız, nasıl bir gezi planladığınız veya matara ve termoslarınızı  ne kadar süre kullanacak olduğunuz önemli detaylardır.

Öncelikle;

  1. Mataranızın termoslu olup olmayacağına karar vermelisiniz. Çok soğuk bir ortamda termossuz bir matara suyunuzun donmasına neden olacaktır. Bu sebepledir ki kullanacağınız yerin çevresel faktörü önemlidir.
  2. Seçmiş olduğunuz termos ve  mataranın hacmine karar vermelisiniz. büyük matara küçük gezilerinizde gereksiz biri ağırlık olacaktır. fakat uzun kamp ve gezilerde çok küçük bir matarada sizi tatmin etmeyecek ihtiyacınızı görmeyecektir.
  3. Matara veya termosunuzun materyallerine dikkat edilmesi gerekiyor. yiyecek ve İçeceğinizi sağlıklı şekilde koruyan bir malzemeden üretilmiş  olması yanı sıra  çevreye verdiği  faktörlerde önemlidir.
  4. Alacağınız Matara ve termosunuzun kapağı çantanızda kolay açılacak bir yapıda olmamalı. taşırken hareket halinde çantanızda sızdırma yapmamalı. 
  5. Herhangi bir Darbeye karşı dayanaklı ve sağlam malzemelerden üretilmeli. Matara veya termos seçiminde mümkün olduğunca kaliteli malzemeleri esas almalısınız.
 Günümüzde üretilen termos ve mataralar  plastik, alüminyum, paslanmaz çelik, titanyum veya cam materyallerinden üretilmektedir. Her bir materyalin avantaj ve dezavantajları bulunmaktadır. 
 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.